У Донецьку цілу ніч не стихали бої: зруйновано кілька будинків

Поодинокі артилерійські залпи були чутні, за повідомленнями мешканців, у багатьох районах.

Джерело: Відомості

Ніч з 19 на 20 жовтня в Донецьку пройшла неспокійно. Починаючи з 17 години і до півночі 19 жовтня військові дії велися в Петровському та Київському районах. Про це повідомляє офіційний сайт міського голови та міської ради м.Донецька Олександра Лук'янченка.

Поодинокі артилерійські залпи були чутні, за повідомленнями мешканців, у багатьох районах.

Внаслідок потрапляння снарядів зруйновано приватний житловий будинок №115 по вулиці Карнавальній, а також одна трансформаторна підстанція в Петровському районі. У Київському районі повністю знищено приватну будівлю по вулиці Чекаліна 44, постраждали будинки 50 і 52 по проспекту Манежному і два складських приміщення, розташовані за адресою вул. Будівнича 10.

19 жовтня аварійними бригадами ПАТ Донецькміськгаз в результаті артилерійських обстрілів аварійно-диспетчерською службою зафіксовані численні ушкодження газових мереж. У Київському районі без газу будинки по пр.Київський 52,60,64, будинки приватного сектору по вул. Океанська 4, 6,8,10, вул. Буслаєва 12а, 14, Жмури 15,16 — всього 249 будинків. У Петровському районі по вул. Алеутська 34, Сафонова 30, Кірпічнозаводська 2.

За минулу добу в результаті військових дій в місті постраждало 6 мирних жителів.

Нагадаємо, в результаті військових дій 18 жовтня в Донецьку загинуло 4 мирних жителя, 9 отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості.

Loading...