Російський ТЦ Ocean Plaza, що в Києві, пропонують «націоналізувати»

Російський  ТЦ Ocean Plaza, що в Києві, пропонують «націоналізувати»

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав главред Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

Джерело: Відомості

Заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Геннадій Корбан запропонував націоналізувати київський торговий центр «Океан-Плаза», що належить бізнес-партнерам Путіна братам Роттенбергам.

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав главред Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

«Геннадій Корбан зателефонував директору торгового центру «Океан-Плаза» в місті Києві та запропонував підготувати об'єкт до націоналізації.

— А на якій підставі? — Не забарилося резонне запитання директора.

— На підставі того, що «Океан-Плаза» належить структурам братів Ротенбергів — бізнес-партнерів президента Росії Володимира Путіна», — написав Бутусов.

Корбан мотивує свою пропозицію тим, що в Євросоюзі і США проти Ротенбергів введені санкції за їх підтримку агресії Російської федерації проти України.

«Я не знаю, як відкупилися від прокуратури Ротенберги в Україні. Але вважаю категорично неприйнятним, щоб винуватець агресії проти нашої Батьківщини продовжував отримувати величезні прибутки від бізнесу, яким він володіє в Україні. Ми повинні привести наші санкції проти Путіна і його подільників в повну відповідність з європейськими нормами. Все майно винних у розпалюванні війни та в загибелі тисяч людей повинно бути передано в прибуток державі. Ось конкретно майно тих, хто включений в список санкцій ЄС і США. Якщо це не робить держава, то націоналізацію повинні провести патріоти», — зазначив чиновник.

Loading...