У Львові, Харкові та Дніпропетровську готуватимуть партизанів

Про це на своїй сторінці в Facebook написав командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко.

Джерело: Відомості

Найближчим часом будуть створені три центри підготовки інструкторів для територіальної оборони та партизанського руху у Львові, Харкові та Дніпропетровську. Про це на своїй сторінці в Facebook написав командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко. 

За його словами, українська військова організація провела збори в Українському домі. Зібралися 140 представників самооборони, територіальних батальйонів, волонтерських організацій з усіх областей України.

Прийняті наступні рішення:

1) Найближчим часом створити три центри підготовки інструкторів для територіальної оборони та партизанського руху: Львів, Харків, Дніпропетровськ. Напрями підготовки: парамедики, снайпери, гранатометники, тактична підготовка, вогнева підготовка, саперна підготовка.

2) провести семінари по регіонах з питань: організації громадських кампаній для тиску на владу, залученню благодійної допомоги для волонтерських організацій.

3) створити інформаційне агентство із залученням журналістів, психологів, істориків, фахівців з реклами для протидії російській пропаганді і впровадженню пораженських ідей в українському інформаційному просторі.

«Створено штаб для організації системної роботи по регіонах, третій збір УВО буде проводиться в Харкові чи Одесі в наступну неділю. Заявки — в «лічку», місце і час будуть уточнені додатково», — додав Семенченко. 

Loading...