На Дніпропетровщині розбився автобус із бійцями батальйону «Шторм»

Водій автобуса заснув за кермом та втратив керування, внаслідок чого автобус з’їхав в кювет та перекинувся.

Джерело: Відомості

По автодорозі «Дніпропетровськ-Нікополь» автобус, який перевозив із зони проведення антитерористичної операції на території Донецької області 34 бійців батальйону патрульної служби особливого призначення «Шторм» потрапив у ДТП. Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України в Дніпропетровській області.

За словами правоохоронців, 20 вересня о 02.10 по автодорозі «Дніпропетровськ-Нікополь» рухався автобус, який перевозив із зони проведення антитерористичної операції на території Донецької області 34 бійців батальйону патрульної служби особливого призначення «Шторм» ГУМВС України в Одеській області.

Під час слідування через с. Дмитрівка Нікопольського району, водій автобуса заснувши за кермом та втратив керування, внаслідок чого автобус з’їхав в кювет та перекинувся.

«В результаті ДТП загинули два інспектори батальйону патрульної служби особливого призначення і було травмовано 12 працівників вказаного підрозділу, які негайно були доставлені до лікарні», — зазначили у прес-службі.

За цим фактом було внесено відомості до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції вказаної статті зловмиснику може загрожувати позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох. 

Loading...