Щоб виграти війну з Росією, українську армію треба реформувати

.допомогти Україні отримати перемогу у цій війні допоможе реорганізація Збройних сил.

Джерело: Відомості

Колишній головнокомандувач об'єднаними збройними силами НАТО в Європі Уеслі Кларк розповів про те, що для перемоги у війні з Росією Україні варто реорганізувати Збройні сили.

Кларк, який був автором книги «Як перемогти у сучасній війні» розповів журналістам видання «Новое время» про важливість дотримування перемир'я на Донбасі та реформування української армії.

«Зараз важливо, щоб обидві сторони дотримувалися режиму припинення вогню, і, будемо сподіватися, що на цьому конфлікт закінчиться. На випадок, якщо перемир'я не буде успішним, Україні потрібно скористатися моментом і реорганізувати свої збройні сили», — заявив експерт, додавши, що дуже сподівається на те, що бойовики таки дотримуватимуться режиму припинення бойових дій.

Також він наголосив, що допомогти Україні отримати перемогу у цій війні допоможе реорганізація Збройних сил і навів приклад Вітчизняної війни.

«Візьміть, приміром, Велику Вітчизняну війну. У 1941 році в перші кілька тижнів війни була знищена велика частина збройних сил радянської армії в західному регіоні. Але вже в грудні 1941-го удар німців під Москвою відбила армія, створена за ці місяці. Так що все це цілком можливо. 

Loading...