У зону АТО поїхали бійці спецбатальйону «Кривбас»

Бійці батальйону пройшли тримісячну підготовку, після чого були відряджені для виконання бойового завдання в зону АТО.

Джерело: Відомості

Бійці добровольчого батальйону міліції спеціального призначення «Кривбас» укріплять другу лінію оборони фронту. У його складі — нинішні і колишні працівники правоохоронних органів, армійці, учасники бойових дій і міжнародних миротворчих операцій. Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Бійці батальйону пройшли тримісячну підготовку, після чого були відряджені для виконання бойового завдання в зону АТО.

«Всі бійці проінструктовані, пройшли спецпідготовку. Всі патріоти своєї країни, головною задачею яких є налагодження контакту з місцевими жителями, забезпечувати охорону громадського порядку і безпеки місцевих жителів», — повідомив начальник Криворізького міського управління ГУМВС України в Дніпропетровській області Андрій Олексійович Гречух.

«Сьогодні Кривий Ріг може пишатися одним з найбільш боєздатних підрозділів в Україні. Все спорядження та зброя перевірялися особисто начальником міської міліції Андрієм Гречухом. З кожним бійцем він переживає всі радощі й прикрощі, адже саме ця людина ініціювала створення батальйону «Кривбас» — відзначив начальник Штабу національної оборони Кривого Рогу Микола Колесник. 

Loading...