У Криму представники ФСБ оточили Меджліс, будівлю арештовано

Судові пристави повідомили, що приміщення необхідно звільнити протягом 24 години.

Джерело: Відомості

У Сімферополі працівники судових приставів заявили про арешт будівлі Меджлісу кримськотатарського народу. Про це в коментарі ТСН повідомив лідер кримських татар, народний депутат України Мустафа Джемілєв. 

За його словами, навколо офісу Меджлісу знаходяться представники ФСБ і поліції РФ. Судові пристави повідомили, що приміщення необхідно звільнити протягом 24 години.

«Це рішення пояснили тим, що нібито Мустафа Джемілєв сам в цьому винний, тому що над Меджлісом досі майорів прапор України, що дуже сильно нервувало гоблінів та інших окупантів», — сказав він. Мустафа Джемілєв і додав, що такі дії є терором проти кримських татар.

«Очевидно, зараз будуть збиратися речі. Ми будемо шукати нове приміщення для Меджлісу. Але Меджліс – останній форпост кримських татар в Криму, тому про перенесення його до інших міст України не йдеться», — заявив політик.

Лідер кримських татар також повідомив, що на людей, які збираються біля Меджлісу, поліція одразу складає акт про правопорушення, що тягне за собою величезний штраф. 

Loading...