На Камчатку привезли майже 300 біженців з Донбасу

Заступник голови уряду Камчатського краю Валерій Карпенко переконує, що місцева влада вже отримала від роботодавців відповідні заявки.

Джерело: Відомості

Із Сімферополя на Камчатку прибула перша група донбаських біженців. Як повідомляє прес-служба крайового уряду, переселенців привезли пізно ввечері 2 вересня. 

«Літаком «Оренбурзьких авіаліній» за маршрутом Сімферополь - Чита - Петропавловськ-Камчатський прибуло 270 осіб, з них 86 дітей. В основному, це жителі Донецької та Луганської областей», — йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, українців поселять в пунктах тимчасового розміщення, а місцева влада пообіцяла «якнайшвидше адаптувати людей до нормального життя, забезпечити їх одягом і предметами першої необхідності, надати допомогу в працевлаштуванні».

Крім того, заступник голови уряду Камчатського краю Валерій Карпенко переконує, що місцева влада вже отримала від роботодавців відповідні заявки.

«У нас вже є заявки від роботодавців, готових надати роботу і житло: від енергетиків, шляховиків будівельників, закладів медицини та освіти. Ці напрямки залишаються для нас досить затребуваними», — підкреслив заступник голови.  

Loading...