У Красному Лучі виділили землю для могил російських військових

Про це повідомив координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

Джерело: Відомості

Ситуація в зоні ведення бойових дій залишається гранично складною. Російські війська і терористи вживають наступальні дії, отримуючи нові підкріплення з території РФ. Про це повідомив координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

На зайнятій території російські війська виставляють блокпости і обладнують опорні пункти. Скупчення підрозділів ЗС РФ зафіксовано в районах н.п. Васильївка, Роздольне і Комсомольське.

«В н.п. Красний Луч місцева влада отримала вказівку від представників ВС РФ виділити ділянку землі для поховання загиблих. За нашими даними, мова йде про загиблих російських військовослужбовців», — написав Тимчук.

Українські війська проводять перегрупування сил, підтягуючи резерви і завдаючи противнику відповідні удари. Нашими військами знищена 1 одиниця БМ-21 «Град» і кілька одиниць автомобільної техніки противника.

Позиції українських військ обстріляні в районах н.п.Тоненьке, Станиця Луганська і Весела Гора. З території Росії проведений обстріл наших підрозділів з РСЗВ «Смерч».

Поблизу н.п. Леніно із засідки російськими військовослужбовцями обстріляна медична колона українських військ. Автомобілі колони мали відповідне маркування. 

Loading...