Президент нагородив Семена Семенченка орденом

Президент нагородив Семена Семенченка орденом

Нагорода дісталася й іншому учаснику АТО – Володимиру Парасюку.

Джерело: Відомості

Президент України Петро Порошенко нагородив командира батальйону «Донбас» Семена Семенченка орденом Б. Хмельницького III ступеня. Водночас міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив рядового спецбатальйону міліції «Дніпро 1» Володимира Парасюка іменною холодною зброєю МВС. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Указом Президента України Петра Порошенка командир батальйону Нацгвардії Семен Семенченко нагороджений орденом Богдана Хмельницького 3 ступеня за мужність і бойові заслуги проявлені при визволенні міст Артемівськ, Попасна, Лисичанськ», — написав він. Нагорода дісталася й іншому учаснику АТО – Володимиру Парасюку.

«Наказом міністра внутрішніх справ Арсена Авакова рядовий спецбатальйону міліції «Дніпро 1» Володимир Парасюк нагороджений іменним холодним зброєю міністра Внутрішніх Справ за мужність і хоробрість проявлені в бою з противником», — зазначив Геращенко. За його словами, нагороди Семенченку та Парасюку вручені Прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком. Він також повідомив, що МВС і Нацгвардія готують списки для нагородження тих бійців, котрі брали участь в операції зі звільнення Іловайська. 

Loading...