СБУ затримали інформатора терористів

Затриманий "патрулював" на власному автомобілі Красноармійський та Добропільський райони Донеччини, опитував місцеве населення про пересування військової техніки, кількість українських військових та їхнє озброєння, в також місця дислокації учасників АТО.

Джерело: Відомості

Служба безпеки спільно з підрозділами АТО затримала мешканця Донеччини, який передавав терористам інформацію щодо сил та озброєння АТО. Про це повідомили у прес-центрі СБУ, передає Еспресо.TV.

"27 серпня ц.р. Служба безпеки спільно з підрозділами АТО затримала 31-річного громадянина України "М", мешканця Донеччини, який своїми злочинними діями сприяв терористичній організації "ДНР". Встановлено, що "М" за завданням терористів збирав та передавав їм інформацію щодо сил та засобів сил АТО", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у СБУ, затриманий "патрулював" на власному автомобілі Красноармійський та Добропільський райони Донеччини, опитував місцеве населення про пересування військової техніки, кількість українських військових та їхнє озброєння, в також місця дислокації учасників АТО, пише espreso.tv

Слідчими УСБУ в Донецькій області розпочато досудове розслідування за ст.258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України. За рішенням суду зловмиснику обрано запобіжний захід – тримання під вартою. 

Loading...