Російські війська обстріляли з «Градів» села Безіменне і Самсонове

Обстріл сіл відбувся після того, як українські силовики відбили атаку бойовиків і ті відступили в бік Новоазаовська.

Джерело: Відомості

Після невдалої атаки росіяни майже годину обстрілювали з «Градів» села Безіменне та Самсонове у Новоазовському районі Донецької області. Про це під час брифінгу в Києві повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО, полковник Андрій Лисенко, передає УНН.

Обстріл сіл відбувся після того, як українські силовики відбили атаку бойовиків і ті відступили в бік Новоазаовська.

«Учора о 15:40 в районі українського села Патріотичне відбувся бій між підрозділом мобільного прикордонного загону Держприкордонслужби та росіянами, які позначили своїх бійців білими пов’язками на обох рукавах, а техніку білим кругом. Під натиском прикордонників противник відступив в бік Новоазовська. Через годину після бою розлючені росіяни 50 хвилин обстрілювали з установок «Град» села Безіменне – Самсонове», — повідомив Лисенко.

За інформацією речника ІАЦ РНБО, загалом на всіх ділянках боїв протягом останньої доби сили АТО 35 разів вступали у вогневий контакт з терористами районі н.п. Круглик, Ленінське, Петровське, Майорськ, Новобахмутівка, Мар’їнка, Тоненьке, Березове, Червона Поляна, Комісарівка, Георгіївка, Маломиколаївка, Авдіївка, аеропортів «Донецьк» та «Луганськ».

Loading...