«Маріуполь — це Україна!»: Тисячі маріупольців протестували проти путінської агресії

«Маріуполь — це Україна!»: Тисячі маріупольців протестували проти путінської агресії

У Маріуполі пройшов багатолюдний мітинг на підтримку цілісності України.

Джерело: Відомості

Маріупольці вийшли в центр міста з українськими прапорами і плакатами на підтримку України і проти агресії Путіна, передає Цензор.НЕТ. 

«Схоже, маріупольці прозріли! З місця повідомляють, що це мітинг не був (як всі інші) організований Ахметовим. Пишуть, що освистали мера Хотлубея за те, що співпрацював з сепаратистами. Що ще помітно: плакати саморобні, а не надруковані однаковим шрифтом на принтері, як на проросійських мітингах для раша-ТВ! Маріуполь — це Україна!», — пише в Facebook Rodion Velychenko.

Український блогер Sergey Naumovich цитує свого знайомого з Маріуполя: «Добрий вечір! Зараз повертаюся з мітингу на захист України і мого Маріуполя, буквально за 40 км від міста вже російська і дніпровська мразь зі своїми танками, але хочу щоб люди в Україні знали, що Маріуполь у цих сук стане кісткою в горлі, якої ці тварюки подавляться і здохнуть, мужики готові встати на захист і ми з міста тікати не будемо! Слава Україні, смерть ворогам! Передавай людям, що Маріупольці будуть, якщо треба, і зубами рвати цих сук!!!! Пам'ятайте про нас, не кидайте, ми Україна!» 

Loading...