Мітингарі вимагають ввести на Донбасі військовий стан

Окрім того, мітингувальники вирішили створити переговорну групу для проведення перемовин із Президентом Петром Порошенком.

Джерело: Відомості

Мітингувальники, котрі страйкують під АП, вимагаючи відставки уряду та імпічменту президента, хочуть сформувати «переговорну групу» з Петром Порошенком. Також вони заявили, що вимагають запровадження воєнного стану на Донбасі, зокрема в Іловайську, передає УНН.

До мітингарів поспілкуватися вийшли посадовці, серед яких представники Адміністрації президента і колишній міністр оборони Михайло Коваль. Активісти зачитали їм свої вимоги.

«Ми вимагаємо негайно надати допомогу військовим у Іловайськом, вимагаємо дати їм важке озброєння і техніку, якщо необхідно, то із екіпажем. Також вимагаємо призивати до лав ЗСУ добровольців і професіоналів, які мають військовий досвід. І ще одна наша вимога – запровадити воєнний стан: якщо не на всьому Донбасі, то бодай у Іловайську», — сказав один із активістів.

Окрім того, мітингувальники вирішили створити переговорну групу для проведення перемовин із Президентом Петром Порошенком.

Також активісти зажадали від посадовців, щоб вони відзвітували перед ними після засідання РНБО.

Активісти заспівали гімн України і скандують лозунги «Слава Україні» і «Смерть ворогам».

Loading...