Семен Семенченко показав обличчя і пообіцяв взяти участь у звільненні Донецька

Семен Семенченко показав обличчя і пообіцяв взяти участь у звільненні Донецька

«Хочу подякувати всім, хто висловлює мені підтримку — але зі мною все буде в порядку. Слава Україні!»

Джерело: Відомості

Комбат 3-го батальйону Нацгвардії Семен Семенченко передає всім патріотам України привіт і подяку за підтримку бійців добровольчих батальйонів і збройних сил, провідних запеклий битви за визволення Іловайська від банд російських найманців. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав Юрій Бутусов, редактор порталу «Цензор.НЕТ».

«Тільки що провідав Семена в лікарні. Поранення він отримав дуже серйозні. Відразу кілька осколків. Але говорить тільки про обстановку на фронті і в батальйоні, зв'язковою інформує його постійно про бої в Іловайську», — розповів Бутусов.

«Хочу подякувати всім, хто висловлює мені підтримку — але зі мною все буде в порядку, - заявив Семен. - Нехай вороги не сподіваються — як тільки я встану на ноги, я повернуся на передову. Сьогодні кожен наш успішний бій, кожна наша жертва наближає визволення Донбасу від російських агресорів і терористів. Ми проливаємо нашу кров за Україну з радістю — бо ця земля нас і народила. Я хочу взяти особисту участь у звільненні Донецька та інших українських міст. Президент мені подзвонив, наказав два тижні перебувати в спокої. Я сподіваюся, що вдасться втекти на фронт раніше. Слава Україні!»

Loading...