На заводі Антонов заявляють про спробу рейдерського захоплення

На заводі Антонов заявляють про спробу рейдерського захоплення

Державне підприємство Антонов (Київ), що займається серійним виробництвом літаків, заявило про спробу рейдерського захоплення підприємства.

Джерело: Відомості

Співробітники заводу Антонов просять президента України захистити підприємство від рейдерського захоплення. Колектив заводу просить Порошенка захистити законність і правопорядок на підприємстві.

Державне підприємство Антонов (Київ), що займається серійним виробництвом літаків, заявило про спробу рейдерського захоплення підприємства. Про це йдеться у зверненні трудового колективу ДП Антонов до Президента Петра Порошенка, передає Кореспондент

"Сьогодні, 1 серпня 2014 року о 10 ранку, невідомі люди міцної статури у кількості 16 осіб на чолі із Маренковим, колишнім працівником ДП Антонов, зламали турнікети на прохідній і незаконно проникли на територію підприємства. Група скоїла спробу рейдерського захоплення підприємства, намагаючись заволодіти кабінетом генерального директора, канцелярією і печаткою підприємства", - сказано в повідомленні.

Згідно з повідомленням, охорона, загону "Самооборони Антонова" і працівники підприємства змогли витіснити невідомих з території підприємства.

Трудовий колектив ДП Антонов просить Президента захистити законність і правопорядок на підприємстві.

Loading...