В Донецьку повсюди лунають вибухи

В Донецьку повсюди лунають вибухи

У другій половині дня від жителів надходять повідомлення про те, що практично у всіх районах міста чутні звуки вибухів і залпів із важких знарядь.

Джерело: Відомості

У місті знеструмлено чотири шахти.

Майже у всіх районах Донецька чутна стрілянина, повідомляє прес-служба міськради в п'ятницю, 1 серпня.

"У другій половині дня від жителів надходять повідомлення про те, що практично у всіх районах міста чутні звуки вибухів і залпів із важких знарядь", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в п'ятницю через артилерійський обстріл Кіровського району і влучання 2-х снарядів на територію підстанції 35 кВ було пошкоджено електрообладнання та знеструмлені шахти ім. Абакумова, Скочинського, Лідіївка, Чекіст (ДП ДВЕК). У цей час під землею перебували 147 гірників. Всі вони були благополучно підняті на поверхню, пише Кореспондент.

"Завдяки оперативній роботі енергетиків ДТЕК подана резервна напруга на шахти Лідіївка і Скочинського. Крім того, відновлено електропостачання 5 багатоповерхових будинків у селищі Жовтневе. Подати напругу на шахту Чекіст поки не вдається, тому що внаслідок бойових дій пошкоджено обладнання на обох джерелах електропостачання шахти" , - зазначають у прес-службі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецьку через влучання снаряда в маршрутку загинула людина.

Loading...