Україна оштрафувала російські авіакомпанії за порушення повітряного простору

Україна оштрафувала російські авіакомпанії за порушення повітряного простору

Про це повідомили у прес-службі Державіаслужби.

Джерело: Відомості

Державіаслужба України повідомляє, що станом на 31 липня за порушення правил та порядку використання повітряного простору України уповноваженими особами Державіаслужби України на російські авіакомпанії накладені стягнення у вигляді штрафів відповідно до законодавства України. Про це повідомили у прес-службі Державіаслужби.

Штрафи доведеться сплатити таким авіакомпаніям:

ОАО «Аэрофлот — российские авиалинии» складено 107 постанов про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 14 млн. 552 тис. грн.

ООО «Глобус» складено 45 постанов про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 6 млн. 120 тис. грн.

ООО «ПМА «Шар инк Лтд» складено 2 постанови про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.

ОАО «Государственная авиакомпания «224 летный отряд» складена 1 постанова про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 136 тис. грн.

Федеральное Государственное бюджетное учреждение «Специальный летный отряд «Россия» складена 1 постанова про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 136 тис. грн.

ОАО «Ак Барс Аэро» складено 3 постанови про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 408 тис грн.

ОАО «Авиакомпания «РусДжет» складено 3 постанови про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 408 тис. грн.

ЗАО «Ред Вингс» складено 2 постанови про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.

ООО «Авиакомпания «ВИМ-АВИА» складено 8 постанов про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 1 млн. 88 тис. грн.

ООО «Авиапредприятие «Газпромавиа» складено 2 постанови про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.

ООО «Атран» складено 2 постанови про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.

ООО «Авиакомпания «Центр-Юг» складено 2 постанови про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.

ОАО Авиакомпания «Уральские авиалинии» складено 2 постанови про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.

Зазначені постанови надіслані до Державної виконавчої служби України для їх примусового виконання в порядку, встановленому Законом України «Про виконавче провадження».

Також зазначаємо, що 28.07.2014 державними інспекторами складено понад 600 протоколів про правопорушення у галузі цивільної авіації на ОАО «Аэрофлот — российские авиалинии» на загальну суму понад 81 млн. 600 тис. грн.

Loading...