За добу в Луганську застрелили п’ятьох жителів, місто лишилося без води

За минулу добу «швидкою допомогою» здійснено 67 виїздів.

Джерело: Відомості

В результаті безперервних обстрілів Луганська загинули 5 мирних мешканців, вогнепальні поранення і травми в результаті збройних зіткнень отримали 9 луганчан, у тому числі одна дитина, повідомили у прес-службі міської ради Луганська.

За минулу добу «швидкою допомогою» здійснено 67 виїздів.

В результаті обстрілів зафіксовано пошкодження 2 об'єктів: середня школа №4 (вул. Чапаєва), універмаг «Лугань» (вул. Карла Маркса).

Також за повідомленнями соціальних мереж, вчора снаряд пробив дах Луганського обласного краєзнавчого музею. Інформація перевіряється.

Також сапери виявили чотири снаряди, що не розірвалися, в межах житлових кварталів.

У зв'язку з веденням бойових дій на території міста в результаті артилерійсько-мінометного обстрілу була повністю зруйнована Кіровська електрична підстанція і серйозно пошкоджені високовольтні лінії електропередач. Також вчора була пошкоджена ще одна лінія, яка живить місто з боку Краснодона. В результаті Луганськ залишився повністю без енергопостачання. У зв'язку з відсутністю електрики припинили роботу насосні і підвищувальні станції — в місто не подається вода.

Також від газопостачання було відключено понад 4 тисяч абонентів.

Роботу комунальних та аварійних служб по відновленню пошкоджень комунікацій і відновлення подачі світла, води і газу абонентам серйозно ускладнюють постійні обстріли міста.

Loading...