Терористи готують чергову провокацію — планують збити російський вертоліт-розвідник

Згідно останніх розвідданих, терористи готують масштабну провокацію на кордоні.

Джерело: Відомості

Терористи готують чергову провокацію на україно-російському кордоні, плануючи збити російський літак чи вертоліт. Про це повідомили у штабі Антитерористичного центру.

«Згідно останніх розвідданих, терористи готують масштабну провокацію на кордоні.

Обстрілів російської території терористами останнім часом не зафіксовано, оскільки у російської армії із бойовиками триває досить плідна співпраця. Проте російські командири не вельми довіряють професійності терористів і розуміють, що такі обстріли можуть завдати втрат серед військових ЗС РФ. Тому, згідно останньої інформації, наданої розвідниками, було досягнуто домовленості про те, що терористи мають збити одиницю російської військової авіації - літак чи вертоліт - що регулярно курсують над українською територією та проводять розвідку. При тому постріл має бути здійснено з території України і саме таким чином, щоб підбита машина впала на територію РФ», — повідомили у штабі.

За даними розвідки, швидше за все це буде гелікоптер, до того ж не душе швидкісний. Постріл буде здійснено тоді, коли машина здійснюватиме маневр та вже відлітатиме на російську територію. Постріл має бути здійснено з зенітного комплексу. Проте з якого точно — не відомо.

«Дивує лише те, що російські командири зі спокійною душею відправляють на смерть своїх пілотів, заздалегідь домовляючись з терористами про знищення кадрових військових РФ», — зазначили у штабі АТЦ. 

Loading...