За добу загинуло 11 українських військових, понад півсотні поранено

Лисенко також додав, що Росія не здійснює жодних кроків щодо деескалації напруження на прикордонній території з Україною.

Джерело: Відомості

Протягом доби у боях з терористами загинули 11 українських вояків та 51 поранено. Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає УНН.

«Протягом минулої доби внаслідок боїв із терористами загинуло 11 українських військовослужбовців із різних підрозділів. Ще 51 український військовослужбовець отримав поранення.

Сили АТО протягом доби зазнали обстрілів як від терористів, так і з території РФ», — сказав він.

Лисенко також додав, що Росія не здійснює жодних кроків щодо деескалації напруження на прикордонній території з Україною.

«Із території Російської Федерації на напрямку Войково (РФ) — Колесниківка (Україна) був обстріляний з установок «Град» та артилерії табір зведеного бойового загону угрупування «Північ», розташованого в районі Станично-Луганського. Здійснено близько 7 залпів з установки «Град». Крім цього, вчора також з території Росії з установок «Град» був обстріляний прикордонний пункт пропуску «Маринівка», — зазначив речник.

Вночі російські найманці піддали потужному обстрілу прикордонників в районі села Василівка. У результаті загинуло 3, поранено 11 прикордонників», — сказав він. 

Loading...