Верховна Рада зібралася на закрите засідання

Верховна Рада зібралася на закрите засідання

Журналісти не мають доступу в ложу преси і в кулуари, знаходяться на третьому поверсі парламенту.

Джерело: Відомості

Сьогодні зранку Верховна Рада проводить позачергове пленарне засідання. У залі зареєструвалися 339 депутатів з 450. Спікер Верховної Ради Олександр Турчинов відкрив засідання. Депутати проголосували за проведення засідання в закритому режимі. Таке рішення підтримали 239 депутатів, передає УНН

«У зв'язку з тим, що у нас є інформація міністра оборони, багато з положень цієї інформації носить виключно закритий характер, є питання ратифікації угод, те, що стосується проведення заходів щодо їх реалізації, також є закритою інформацією. Крім цього, є інші питання, які нам потрібно буде обговорити у закритому режимі, які стосуються роботи Кабміну і принципових законодавчих ініціатив», — повідомив Турчинов, відкриваючи засідання.

Журналісти не мають доступу в ложу преси і в кулуари, знаходяться на третьому поверсі парламенту.

Відповідно до порядку денного, у парламенті у четвер також планується розглянути питання ратифікації угод з Австралією про направлення австралійського персоналу в Україну у зв'язку з катастрофою малайзійського літака, і з Нідерландами про міжнародної місії охорони розслідування.

Народні депутати мають намір у другому читанні розглянути законопроект про внесення змін у деякі закони про реформування системи управління ГТС.

На порядку денному також питання про «заяву прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка». Проте воно буде розглянуте у відкритому режимі. Пропонується винести на порядок денний сесії законопроект про зміни до Податкового кодексу і держбюджету-2014. 

Loading...