Аксьонов звільнив Теміргалієва через «зіркову хворобу»

Рустам Теміргалієв 11 червня подав у відставку за власним бажанням з посади «першого віце-прем’єра» Криму.

Джерело: Відомості

Самопроголошений прем'єр-міністр Криму Сергій Аксьонов пояснив, за що звільнив Рустама Теміргалієва з посади свого позаштатного радника «за фанатичну любов до виступів у ЗМІ та недостатню увагу до вирішення державних питань».

Про це Аксьонов повідомив у середу ввечері в програмі «Від першої особи» в прямому ефірі ТРК «Крим», передає Крим.Реалії.

«Цей пан переплутав перебування на посаді з роботою в приватному бізнесі. Коли ви говорите, що хтось багато зробив, напевно мається на увазі, багато розповідав по телевізору – в цьому сумнівів немає. Ми ще не встигли в кабінеті щось обговорити, вже хтось виступає по телевізору і щось розповідає. Не кажемо вже про те, що не узгоджено, що це чужа позиція тощо... У когось у певний період настала – причому необґрунтовано – зіркова хвороба. Ми люди не заздрісні і нікому, як попередня влада, не забороняли спілкуватися з пресою, але в деяких товаришів це спілкування набуло просто фанатичного сенсу... Ще роботи ніякої не зроблено – а всі спілкуються з пресою. Коли хтось намагається, перебуваючи на державній посаді, поєднати особисті інтереси з державними, при цьому державним приділяється другорядна увага – таким людям не місце в політиці», – сказав Аксьонов.

Нагадаємо, Рустам Теміргалієв 11 червня подав у відставку за власним бажанням з посади «першого віце-прем'єра» Криму. Аксьонов призначив його своїм радником.

29 липня Теміргалієв провів у Москві брифінг на кримську проблематику.

Прес-служба кримського «уряду» вранці 30 липня опублікувала розпорядження Аксьонова від 29 липня про звільнення Теміргалієва з посади позаштатного радника.

Loading...