Українська артилерія завдала 24 удари по терористах

За оперативними даними групи ІО бойовики продовжують проводити активні дії по обороні Донецька і Горлівки і в прикордонних районах.

Джерело: Відомості

За минулу ніч особливих змін в ході АТО не відбулося. Тривають спроби терористів провести перегрупування в районі населених пунктів Луганськ, Первомайськ, Алчевськ, Стаханов, з метою запобігання оточення і блокування своїх сил. Про це повідомив координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

«За оперативними даними групи ІО бойовики продовжують проводити активні дії по обороні Донецька і Горлівки і в прикордонних районах.

Разом із тим терористи не припиняють обстріли позицій сил АТО:

— З мінометів обстріляні позиції силовиків поблизу н.п.Авдіївка, Червонопартизанськ (з боку Росії) і прикордонного пункту пропуску «Маринівка». Також з мінометів з території Росії обстріляна ротна тактична група сил АТО в прикордонному районі. Втрат серед силовиків у всіх випадках немає.

— З РСЗВ БМ-21 «Град» обстріляні позиції поблизу н.п.Березове (обстріл вівся з Донецька), Маринівка і на території аеропорту в Луганську.

— Зі ствольної артилерії обстріляні три блокпости сил АТО. Один з них (поблизу н.п.Ільїнка) — з території Росії.

У зоні АТО, поза населеними пунктами, працювала авіація і артилерія Збройних сил України. Льотчики здійснили 11 вильотів (з них 2 — медична евакуація). Артилерія скоїла 24 вогневих удари. Знищені жива сила і техніка терористів», — зазначив Тимчук.

Loading...