Сили АТО добивають залишки терористів у Іловайську

У Іловайську розпочато операцію з нейтралізації залишків терористів, знешкодження замінованих об’єктів.

Джерело: Відомості

Учора Збройні сили України звільнили від російських найманців Авдіївку Донецької області. Тривають бої за звільнення Первомайська та Іловайська. Про це на брифінгу повідомив речник РНБО Андрій Лисенко, передає Еспресо.TV.

«У Іловайську розпочато операцію з нейтралізації залишків терористів, знешкодження замінованих об’єктів. Завдяки звільненню Дебальцевого було налагоджено постачання зброї, боєприпасів та продовольства частинам та підрозділам Збройних Сил України, які мужньо стримували атаки терористів. Проведено евакуацію поранених. Після звільнення міста, підрозділами АТО було виявлено велику кількість техніки, боєприпасів та озброєння, які поспіхом покинули російські найманці», — заявив він.

Також Лисенко додав, що «на даний момент у цьому районі на дорогах та автошляхах встановлено та обладнано додаткові блокпости. Це дозволило укріпити позиції українських військових та щільніше звузити кільце навколо Горлівки та Донецька. Таким чином, перекривається більшість шляхів для постачання ресурсів терористам та незаконним збройним формуванням».

Loading...