Сайт Порошенка атакують проросійські хакери

Інтернет-сайт президента України вже кілька годин не працює в нормальному режимі.

Джерело: Відомості

На нього здійснюють активні хакерські атаки, повідомляє Газета по-українськи.

При цьому відповідальність за блокування ресурсу публічно взяло на себе проросійське хакерське угруповання "КіберБеркут".

"Сьогодні ми, КіберБеркут і наша КіберАрмія, заблокували роботу сайту президента України Порошенко, який проводить геноцид власного народу. Дякуємо за співпрацю спеціалістів Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, з якими плануємо тісно взаємодіяти в найближчому майбутньому", – йдеться в повідомленні на сайті хакерів.

"Ми не зупинимося доти, поки не буде почутий голос народу України, що вимагає припинення артилерійських обстрілів міст і проведення кримінального розслідування діяльності силових структур України на Донбасі!", – додали "ламери".

Водночас у Держспецзв'язку повідомили, що сайт президента України буде розблокований у найближчі години. Зараз над цим працюють фахівці Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.

"Президентський сайт зазнав DDoS атаки, але оскільки сайт достатньо добре захищений, на подолання наслідків знадобиться не більше кількох годин", - зазначив речник Держспецзв'язку Віталій Кукса.

Loading...