У Кременчукові проходить прощання з мером

У Кременчукові проходить прощання з мером

У Кременчуцькому будинку культури проходить прощання з вбитим три дні тому міським головою Олегом Бабаєвим. Прощатися з мером прийшли близько 5 тисяч містян, люди продовжують підходити.

Джерело: Відомості

Їх запускають невеликими групами через чорний вхід, дозволяють покласти квіти та просять швидко відійти від труни. Попрощалася і вся команда полтавської "Ворскли". Від коментарів футболісти відмовляються. Вони не соромляться плакати, пише Газета по-українськи

"Буквально напередодні розмовляв з Олегом. Планували у неділю  зустрітися. Посидіти по-дружньому, поговорити. Про те, що його вбили, дізнався буквально за 15 хвилин. Подзвонили спільні друзі. Олег Бабаєв був людиною з великої літери. Талановитим організатором. При чому, такий, який в роботі був, так і вжитті - серед друзів. Вимогливим та справедливим. Мене переповнюють емоції. Просто не можу говорити", - сказав нардеп від ВО "Батьківщина" Валерій Головко. 

Містяни, які прийшли на прощання, говорять, що Бабаєв був кращим мером міста за всю його історію. 

"Усі попередні міські голови і 50% не зробили того, що зробив він. За чотири роки відбудував дороги. Розчистив місто так, що воно стало найчистішим у області. Місяць тому ходили до Кременчуцької міськради: охоронці нас не пропускали на прийом до мера. Бабаєв особисто вийшов з кабінету. Провів повз них, наказавши не чіпати людей. Після його смерті всі боїмося, що місто роздеребанять по шматкам", - заявила Олександра Лисенко. 

Прощання проходитиме до 12:00. Після чого близько 10 автобусів відвезуть бажаючих на кладовище. 

Loading...