За добу в Луганську загинуло п’ятеро людей, у Донецьку - троє.

За добу в Луганську загинуло п’ятеро людей, у Донецьку - троє.

Упродовж останньої доби через обстріл терористами житлових кварталів у Луганську загинули п’ятеро мирних мешканців, у Донецьку – троє. Про це 28 липня повідомили у прес-службах міських рад Донецька та Луганська.

Джерело: Відомості

За повідомленням Донецької міськради, протягом ночі жителі чули вибухи і стрілянину в усіх районах міста. Епіцентром артобстрілу став приватний сектор Куйбишевського району, передає Український тиждень

«Внаслі док бойових дій вночі постраждали 8 мирних мешканців, троє з яких отримали смертельні поранення», – зазначили у міськраді.

Зранку в місті знову чути вибухи. Про них повідомили мешканці Пролетарського та Будьоннівського районів.

«У Донецьку працюють комунальні служби та їхні аварійні бригади. На автомагістралі вийшов громадський транспорт», – повідомила міська влада.

У Луганську через постійні обстріли Луганська загинули п’ятеро, поранені 15 цивільних.

На вулиці Кірова, 6 (це район залізничного вокзалу і парку Першого травня) під обстріл потрапило маршрутне таксі – водій загинув, двоє пасажирів травмовані.

Пошкоджені ще 20 житлових будинків та інших об’єктів в усіх чотирьох районах Луганська. Зафіксовані аварії і пошкодження систем життєзабезпечення міста. Від електропостачання відключені понад 30 тисяч абонентів у всіх районах обласного центру.

Обстріли Луганська тривають протягом всього липня. За цей час загинули десятки цивільних. Сили АТО наполягають, що не обстрілюють житлові райони і звинувачують у цьому проросійських бойовиків, які контролюють обласний центр.

Як відомо, раніше у Луганську в результаті збройних зіткнень загинули 9 мирних жителів, ще 29 людей отримали вогнепальні поранення і травми.

Loading...