Місцеві жителі Торезу хвастаються в соцмережах речами загиблих боїнга

«Туш із Амстердама, а точніше з поля, ну ви зрозуміли», - підписала дівчина фото, на якому демонструвала «трофейну» туш для вій.

Джерело: Відомості

Мешканка міста Торез на Донеччині, де нещодавно впав збитий терористами Боїнг-777, похвалилася у соцмережах косметикою, яку "знайомий мародер" передав їй з місця падіння авіалайнера, передає "Белорусский партизан".

"Туш із Амстердама, а точніше з поля, ну ви зрозуміли", - підписала дівчина фото, на якому демонструвала "трофейну" туш для вій. "Один мій знайомий мародер підігнав, скажімо так. Дуже багато речей по руках пішло, від пінцетів до одягу", - уточнила дівчина.

Ця новина викликала шквал обурення в інтернеті. Через деякий час запис у соцмережі власниця сторінки видалила.

Окрім того, терористи утримують у Торезі резервний потяг з речами загиблих пасажирів малайзійського літака.

Про це під час брифінгу в Харкові сказав начальник Держслужби з надзвичайних ситуацій Україні Сергій Бочковський, передає УНІАН.

"Резервний потяг з чотирма вагонами, в яких знаходяться речі, що збирали на місці падіння, знаходиться досі в місті Торез і відповідним чином його утримують терористи", - сказав він.

Раніше, Джордж Патрік Міллс ІІІ, пілот, який має досвід польотів на лайнерах "Boeing-777", заявив на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі, що після вибуху ракети, що вразила рейс MH17 над Донбасом, більшість пасажирів літака були живі і падали на землю у притомному стані.

Сьогодні Служба безпеки України оприлюднила запис телефонних переговорів терористів за дві хвилини до того, як вони збили пасажирський літак "Boeing-777" 17 липня.

Loading...