Російський рядовий перейшов на бік України. Відео

Солдат пригнічений агресією РФ щодо України й розчарований діями керівництва своєї батьківщини.

Джерело: Відомості

Розповідь екс-військовослужбовця зафільмували співробітники СБУ. Росіянин розповів про агресію армії своєї країни відносно України, фніормує ТСН.

РФ направляє на територію Донецької та Луганської областей України кадрових військових фахівців, озброєння та броньовану техніку. Про це заявив військовослужбовець строкової служби Збройних сил РФ Андрій Балабанов. Цей солдат залишив місце служби на знак протесту проти агресії Росії. Він дістався України у липні, щоб просити політичного притулку, повідомляє прес-служба Служби безпеки.

 

 

Колишній рядовий російської армії розказує, що його військову частину перекинули у Ростовську область на кордон із Україною у травні. Щодня командири втовкмачували армійцям, що їх готують до захисту російськомовних громадян в Україні від "бандеровців". В/ч невпинно доукомплектовувалася фаховими військовиками з числа спецпризначенців ГРУ РФ ы вихідцями з Північного Кавказу, яких нелегально переправляли на Східну Україну. На українську територію для підтримки терористів перекидалася броньована військова техніка з підготовленими російськими бойовими екіпажами.

"Я вирішив не брати участь у братовбивчій війні та перейшов на бік України. Це мій протест проти політики керівництва Росії", – заявив Балабанов.

Зацважимо, це не перший випадок переходу російських військових на бік України. Днями своє бажання служити на боці українських військ у зоні АТО висловив офіцер ФСБ РФ Ілля Богданов. Кілька днів тому повідомлялося, що РФ продовжує стягувати війська до держкордону України.
 

Loading...