"Батьківщина" готова до перевиборів

"Батьківщина" готова до перевиборів

Фракція "Батьківщина" у ВР готова йти на перевибори, повідомив лідер фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.

Джерело: Відомості

Як повідомляє кореспондент INSIDER, нардеп підкреслив, що процес прийняття змін до бюджету щодо фінансування армії, газотранспортного "пакету" та змін до закону про вибори ускладниться через розпад коаліції.

На запитання, що перешкоджає депутатам голосувати за ці закони індивідуально, Соболєв зазначив, що депутати фракції "Батьківщина" готові голосувати за них в будь-якому разі.

"Ми не будемо вести жодних переговорів про переформатування коаліції. Ми готові йти на дострокові вибори, і зробимо все, щоб у наступному парламенті була сформована справжня проєвропейська більшість, яка не зволікатиме з ратифікацією угоди про асоціацію з ЄС, і яка не керуватиметься ні Фірташем, ні Льовочкіним, ні будь-яким іншим олігархом", - додав він.

Як повідомляв INSIDER, сьогодні у парламенті розпалася коаліція. Першими з неї вийшли фракції "УДАР" і "Свобода". Після цього почергово оголосили про вихід із коаліції лідер депутатської групи "Економічний розвиток" Анатолій Кінах і Сергій Міщенко, який представив позицію позафракційних.

Loading...