Сьогодні до Нідерландів відправлять ще частину тіл загиблих в авіакатастрофі

Сьогодні до Нідерландів відправлять ще частину тіл загиблих в авіакатастрофі

Міжнародні експерти підготували до відправлення 51 контейнер з тілами і фрагментами тіл загиблих пасажирів літака «Малайзійських авіаліній», збитого на Донеччині.

Джерело: Відомості

Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на  Харківську обласну держадміністрацію.

Сьогодні запланована відправка цих контейнерів на двох літаках із міжнародного аеропорту «Харків» до міста Ейндговен Королівства Нідерландів, мовиться в повідомленні.

«На території «Заводу імені Малишева» група міжнародних експертів, серед яких – експерти з Королівства Нідерландів, Австралії, Малайзії, США і Великобританії, продовжують роботу над оглядом тіл загиблих та підготовкою їх до транспортування до Королівства Нідерландів згідно з домовленостями України та усіх країн, чиї громадяни трагічно загинули у страшній авіакатастрофі», – додали в ОДА.

Вчора в Харкові відбулася церемонія прощання із загиблими в авіакатастрофі, і до Нідерландів відправили перші тіла жертв для процедури ідентифікації.

Літак «Боїнг-777» «Малайзійських авіаліній», що прямував за маршрутом Амстердам (Нідерланди) – Куала-Лумпур (Малайзія), зазнав катастрофи 17 липня на сході України. Загинули 298 людей. Захід і влада України заявляють, що літак збили проросійські бойовики за ймовірної підтримки Росії.

Москва свою причетність заперечує і покладає відповідальність на українську сторону.

Loading...