У Львові активісти випустили мишей в супермаркеті на знак протесту проти російських товарів

У Львові активісти випустили мишей в супермаркеті на знак протесту проти російських товарів

Активісти нарікають, що в магазині немає спеціальних наліпок на товарах РФ.

Джерело: Відомості

Учора у Львові активісти "Економічного бойкотного руху" випустили в супермаркеті "Арсен" 46 живих мишей. Саме цифрою 46 починається штриф-код, яким позначають товари Росії. Таким чином місцеві жителі протестують проти того, що власники магазину не позначили спеціальними наліпками товари РФ.

Бойкот російських товарів у Львові прийняли на офіційному рівні – зобов'язали маркувати продукцію прапором країни-окупанта та позначкою "Товари з Російської Федерації", пише Gazeta.ua. "Російські товари можуть їсти тільки миші. Якщо пройде час і нічого не зміниться, ми будемо сюди запускати ще пацюків. Ми хочемо досягти того, щоб українці та львів'яни зокрема не купували товар, який вартий хіба що мишей", – сказав координатор "Економічного бойкотного руху" Олег Радик.

У супермаркеті кажуть, що російські товари у супермаркеті обов'язково маркуватимуть спеціальними стандартними наклейками. А на бойкотувальників поскаржаться у міліцію. Працівники магазину самі ловили гризунів попід полицями із товарами.

Нагадаємо, бойкот російських товарів у багатьох містах України почався ще в березні, коли Росія почала окуповувати Крим, пиередає ТСН

Loading...