Снаряди влучили у Горлівську колонію: є жертви

На територію Мічурінської виправної колонії у місті Горлівка Донецької області влучили 12 бойових снарядів, внаслідок чого двоє засуджених загинули.

Джерело: Відомості
Про це 22 липня повідомили у прес-службі Державної пенітенціарної служби України (ДПтСУ).

Як зазначають у прес-службі, подія сталася 21 липня близько 23:30. Двоє засуджених отримали поранення не сумісні з життям, від яких загинули.

«Черговий помічник начальника установи отримав осколкове поранення лівої ноги, а двоє засуджених отримали чисельні осколкові поранення. Засуджених госпіталізовано до лікувальних закладів м. Горлівки, де їм надають кваліфіковану медичну допомогу», – йдеться у повідомленні.

Крім того, в результаті вибухів частково пошкоджені будівлі установи, вікна, дах та обладнання, зруйновані 5 метрів основної огорожі, розбита спостережна вежа охорони. Вартовий вчасно залишив вежу, завдяки чому не постраждав.

У ДПтСУ запевнили, що адміністрація Мічурінської виправної колонії (№ 57) посилює охорону установи – на місці руйнування основної огорожі виставили додатковий пост та проводять ремонтні роботи.

Наразі Мічурінська виправна колонія (№ 57) продуктами харчування та питною водою забезпечена. Стан оперативної обстановки в установі стабільний та керований. Засудженим надають необхідну психологічну допомогу.

Loading...