ЗМІ: На Харківщині упав вертоліт, що доставляв вантаж у зону АТО

ЗМІ: На Харківщині упав вертоліт, що доставляв вантаж у зону АТО

Доля трьох членів екіпажу невідома. «Справа в тому, що якщо до цього часу вони не зв’язалися з нами, то можна думати про найгірше», — кажуть рятувальники.

Джерело: Відомості

Вертоліт Ніжинського спеціального вертолітного загону Держслужби з надзвичайних ситуацій України розбився 21 червня. Мі-8 в рамках антитерористичної операції повертався назад після доставки вантажу в зону АТО.

Рятувальний вертоліт Мі-8, який зник напередодні, здійснюючи політ з Ніжина до Чугуєва, знайшли на місці падіння на Харківщині. Про це повідомляє 5 канал з посиланням на спеціальний авіазагін Держслужби з надзвичайних ситуацій України.

Доля трьох членів екіпажу невідома. «Справа в тому, що якщо до цього часу вони не зв'язалися з нами, то можна думати про найгірше», — кажуть рятувальники.

Даний вертоліт повинні були використовувати для потреб АТО, а саме — для забезпечення перевезення особового складу та гуманітарної допомоги.

На місці події працює слідчо-оперативна група і фахівці військової прокуратури. Причина падіння вертольота з'ясовується.

Loading...