Одеса матиме батальйон територіальної оборони з 400 чоловік

Батальйон формується керівником Генерального штабу Міністерства оборони України, а керуватиметься безпосередньо Одеською обласною державною адміністрацією.

Джерело: Відомості

Одеська обласна державна адміністрація формує особливий армійський підрозділ чисельністю понад 400 чоловік для оперативного відновлення законності та правопорядку в області. Про це у Фейсбуці написав голова Одеської обласної державної адміністрації Володимир Немировський.

«Формуємо особливий армійський підрозділ чисельністю понад 400 чоловік. Завдання — швидке відновлення законності та правопорядку в області», — написав Немировський напередодні ввечері.

За його словами, батальйон формується керівником Генерального штабу Міністерства оборони України, а керуватиметься безпосередньо Одеською обласною державною адміністрацією.

«Зарплата невелика, але ми будемо доплачувати з благодійного фонду «Патріот», що наповнюється небайдужими одеситами. Наша область потребує патріотів, справжніх одеситів. Якщо ви згодні, запрошую служити. Віддам зброю, видамо форму, проведемо бойове злагодження», — сказав він.

Повідомляється, що мобілізаційний пункт розташовується в Одеському обласному військовому комісаріаті.

Loading...