Військові артилерійських підрозділів вирушили охоронять північні кордони України

Перед виходом на бойові позиції до військовослужбовців завітали воїни-інтернаціоналісти. Вони обговорили ситуацію в країні, ділилися бойовим досвідом та напутнім словом надихнули вояків на захист України.

Джерело: Відомості

Відмобілізовані до лав вітчизняної армії військовослужбовці реактивних артилерійських підрозділів завершили етап бойової підготовки та злагодження на одному з навчальних полігонів. Про це повідомили у прес-службі Міноборони.

За словами командування, відмобілізовані, виконавши вправи бойових стрільб, нормативи на штатній бойовій техніці та озброєнні у польових умовах, підтвердили належний рівень знань і практичних навичок. Після завершення підготовчих заходів реактивники здійснюють передислокацію у визначені райони для виконання завдань за призначенням.

«Перед виходом на бойові позиції до військовослужбовців завітали воїни-інтернаціоналісти. Вони обговорили ситуацію в країні, ділилися бойовим досвідом та напутнім словом надихнули вояків на захист України.

Після прибуття в райони зосередження особовий склад підрозділів забезпечує інженерне обладнання вогневих позицій, організовує оборону і патрулювання місцевості. У базових таборах розгортаються намети для відпочинку, медичні пункти, організовується триразове харчування особового складу, інформаційне забезпечення тощо», — йдеться у повідомленні прес-служби.

Місцеві громади, представники органів державної влади і приватні підприємці регіону продовжують надавати військовим посильну матеріально-технічну допомогу.

Loading...