ЗМІ: Янукович може мешкати в розкішному будинку на Рубльовці

ЗМІ: Янукович може мешкати в розкішному будинку на Рубльовці

Разом з тим, за інформацією джерел, у своєму підмосковному будинку Янукович з’являвся давно.

Джерело: Відомості

Неофіційна резиденція Віктора Януковича в Росії може знаходитися в підмосковному селищі Ландшафт, в районі Рубльово-Успенського шосе. Про це повідомляє російський телеканал «Дождь» з посиланням на свої джерела. 

Разом з тим, за інформацією джерел, у своєму підмосковному будинку Янукович з'являвся давно.

Як повідомляє видання, кілька років тому один з найдорожчих будинків Рубльовки було навіть виставлено на продаж, а останньою пропискою Януковича в Москві став не Ландшафт, а президентські апартаменти санаторію «Барвіха».

За даними джерел «Дождя», селище «Ландшафт» належить компанії «Система Галс». Голова директорів — син власника АФК «Система» Володимира Євтушенкова Фелікс Євтушенков. Будинок розташований неподалік від центральної алеї Ландшафту, з двох сторін охороняється співробітниками позавідомчої охорони МВС.

Як розповів «Дождю» ріелтор, що працював з об'єктом, два роки тому будинок разом з ділянкою був виставлений на продаж, а ім'я реального, а не підставного власника маєтку знали багато жителів «Ландшафту». Ціна будинку — більше 50 млн євро.

За словами ріелтора, за всі ці роки будинок так ніхто і не купив, а зараз об'єкт знято з продажу. Один з маєтків селища Ландшафт належить Януковичу, стверджують джерела видання.

Чи з'явилися в результаті нові власники, чи представники Януковича вирішили призупинити торги – на часі невідомо, констатує видання.  

Loading...