Блогери «викинули» дані кількох сепаратистів, що чинять безлади на Сході

Блогери «викинули» дані кількох сепаратистів, що чинять безлади на Сході

Завдяки допомозі блогерів ідентифіковані дані злочинців, що захопили Слов’янськ. Як з’ясувалося багато хто з них мають профілі в соцмережах і навіть ведуть там активне життя.

Джерело: Відомості

Активіст Євромайдану Олександр Уманець повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці про те, що у соцмережах вдалося ідентифікувати кількох озброєних сепаратистів, що захопили адмінбудівлі в Слов’янську.

«Завдяки допомозі блогерів ідентифіковані дані злочинців, що захопили Слов’янськ. Як з’ясувалося багато хто з них мають профілі в соцмережах і навіть ведуть там активне життя», — написав активіст і оприлюднив посилання:

Александр Ганичев http://vk.com/spets80

Евгений Пономарев http://vk.com/dingo31

Игорь Георгиевский http://vk.com/garry_san

Сергей Анастасов http://vk.com/anastasovserg

Тихон Каретный http://vk.com/id243374106

Евген Злой http://vk.com/id229685502.

Сепаратистами, які орудують у Слов'янську, виявилися росіяни – представники терських козаків, житель Іркутська, кримчани й українці. Так видання Ukrainian Policy ідентифікувало кілька бойовиків.

Євгеній Пономарьов родом з Білоріченська, Краснодарський край. Йому 39 років, він зареєстрований як козак, активний у співтоваристві Терських козаків. Він був зображений на багатьох фото, зроблених у Слов'янську й Краматорську. Він також сфотографувався із самопроголошеним «мером» Слов'янська.

Тихон Каретний родом з Росії з Білоріченська. Є також членом козацтва.

Євгеній Ковальов також родом з Білоріченська. Помічений у формі терських козаків.

Антон Морозов родом з Іркутська, Росія. Його основний профіль показує його у військовій формі. Серед фото багато неонацистської символіки, у тому числі фото спалювання прапора Ізраїлю.

Олександр Ганчев був помічений у Криму, на його сторінці розміщені відео тренувань по проведенню штурму. Він є членом сторінок у підтримку Беркута, Російський марш, захоплюється страйкболом. У графі місто проживання зазначена Горлівка. Також відзначено, що він закінчив школу в Макіївці.

Ігор Георгіївський родом із Криму із Сімферополя. Він був помічений у Слов'янську, сфотографувався на фоні вертольотів на слов'янському аеродромі, який захоплювали сепаратисти.

Євгеній Злой також є членом угруповання, яке орудує в Слов'янську. Є членом групи Донські козаки.

«Едвард Пітерський» містом проживання на своїй сторінці вказав Харків. Він також зазначив, що є членом бійцівського клубу Оплот. Він підписаний на співтовариства, що підтримують Беркут, Антимайдан, за приєднання південного сходу України до Росії.

Дмитро «Харківський» Шелест. На своїй сторінці під світлиною в камуфляжі написав, що вона зроблена в Слов'янську. Він зазначає, що є членом бійцівського клубу Оплот. 

Loading...