У Краматорську українські військові контролюють усі важливі об’єкти

Всі намагання активістів «Донецької самооборони» завадити роботі захисників Вітчизни мають показовий характер, без серйозного ідеологічного підґрунтя.

Джерело: Відомості

У регіональному медіа-центрі міста Харків Міністерства Оборони України повідомили, що станом на 23 квітня усі важливі об’єкти, розташовані в місті Краматорськ Донецької області, знаходяться під контролем військовослужбовців Збройних Сил України. Усі намагання активістів «Донецької самооборони» завадити роботі захисників Вітчизни мають показовий характер, без серйозного ідеологічного підґрунтя, кажуть у відомстві.

Біля розташування аеродрому Повітряних Сил, що на околиці міста, знаходяться два блокпости з прихильниками федералізації країни на відстані 100 метрів від контрольно-перепускного пункту та автомобільних воріт. Проте, якщо раніше мітингувальники цілодобово перевіряли усіх, хто прибував до військових на предмет наявності зброї, то зараз вони появляють відносну пасивність, приходять у меншій кількості та лише вдень.

У той же час, два блокпости з мітингувальниками під триколором, так званої, «Донецької народної республіки» залишаються біля цивільного аеропорту «Краматорськ». Біля цих тимчасових споруд з дерева та будівельних матеріалів також простежується інертність у діях цивільних охоронців.

Військовий та цивільний аеродроми охороняють військовослужбовці однієї з частин спеціального призначення Збройних Сил і такі показові дії представників «Донецької самооборони» на блокпостах не заважають нормальній роботі важливих об’єктів. До того ж будь-яку огорожу з проросійськими активістами можна легко об’їхати чи оминути пішки.

Loading...