Росія визнала, що окупацію Криму розпочала 20 лютого

Росія визнала, що окупацію Криму розпочала 20 лютого

Про це яскраво свідчить напис на медалі, випущеної нещодавно

Джерело: Відомості
Поки наші правоохоронні органи шукають винних у масовому вбивстві людей на Майдані 20 лютого 2014 року, Кремль сам у цьому зізнався , та так, що й інформацію видалити проблематично, пише НУІНА.
 
21 березня 2014 наказом Міністра оборони Російської Федерації № 160 заснована Медаль «За повернення Криму» - відомча нагорода Міністерства оборони Російської Федерації.
 
До Положення про медалі встановлюється, що « Медаллю нагороджуються військовослужбовці та особи цивільного персоналу Збройних Сил Російської Федерації , ... також інші громадяни Російської Федерації та іноземні громадяни за сприяння у вирішенні завдань, покладених на Збройні Сили Російської Федерації при забезпеченні безпеки заходів в Криму».
Нагороди з рук Міністра оборони Сергія Шойгу отримали співробітники і військовослужбовці спецпідрозділу « Беркут», російські морські піхотинці, офіцери з командування Чорноморського флоту ВМФ Росії і глава уряду Республіки Крим Сергій Аксьонов.
На медалі у верхній частині розміщено рельєфне зображення емблеми Міністерства оборони Російської Федерації, під якою - рельєфний напис в три рядки: «ЗА ПОВЕРНЕННЯ  КРИМУ 20.02.14 - 18.03.14» ; по колу - рельєфний напис : у верхній частині - «МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ» , у нижній частині - «РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ».
Висновок напрошується сам собою - розстріл Майдану 20 лютого 2014 був першим етапом диверсійної операції Кремля в Україні .
Loading...