Антитерористичну операцію призупинили на час Великодніх свят

Антитерористичну операцію призупинили на час Великодніх свят

Тим часом народні депутати вирішили відпочивати на Великодні свята аж до четверга, 24 квітня.

Джерело: Відомості

Служба безпеки призупиняє активну фазу антитерористичної операції у зв’язку із Пасхальними святами та домовленостями високопосадовців у Женеві. Про це повідомила на брифінгу в Антитерористичному центрі у п’ятницю речник СБУ Марина Остапенко.

«Антитерористична операція триває. Скільки вона триватиме – залежить від того, чи підуть із нашої території терористи. Але у зв’язку з Пасхальними святами і женевськими домовленостями вона не є в активній фазі», — зазначила вона.

Водночас Остапенко додала, що штаб АТО продовжує роботу.

«Зараз основні зусилля спрямовано на те, щоб забезпечити периметр безпеки навколо озброєних сепаратистів з метою уникнення жертв серед мирного населення», — наголосила вона.

Тим часом народні депутати вирішили відпочивати на Великодні свята аж до четверга, 24 квітня. Про це під час засідання парламенту оголосив голова ВР, в.о. президента України Олександр Турчинов.

У сесійній залі розгорнулася дискусія з приводу того, коли наступного разу повинна зібратися Верховна Рада. Лунали пропозиції скликати чергове засідання або у вівторок – 22 квітня, або у четвер – 24 квітня.

Після суперечок Турчинов оголосив, що у середу, 23 квітня, Рада збереться на погоджувальну раду, а вже у четвер буде проведено засідання.

Нагадаємо, згідно із рішенням Кабміну, українці мають вийти на роботу у вівторок, 22 квітня.

Loading...