На теледебати кожен кандидат у президенти витратить по 180 тисяч

На кожен ефір програми приходитимуть чотири кандидати, модератор ставитиме всім однакові запитання, а час на відповідь буде рівномірно фіксованим.

Джерело: Відомості

У Центральній виборчій комісії України визначилися з черговістю надання кандидатам у президенти ефірного часу для проведення передвиборної агітації. Планується, що всі кандидати візьмуть участь у проекті «Національні дебати». 

«Учасники кожної програми визначатимуться шляхом жеребкування у прямому ефірі Першого національного. Участь у «Національних дебатах» буде коштувати 180 тисяч гривень кожному з кандидатів у відповідності з розрахунками вартості однієї ефірної хвилини: 90 хвилин × 8000 гривень/4 учасника = 180 000 гривень», — повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

На кожен ефір програми приходитимуть чотири кандидати, модератор ставитиме всім однакові запитання, а час на відповідь буде рівномірно фіксованим. Проект виходитиме в ефір по вихідним з 19:00 до 20:30.

Нагадаємо, що вибори президента України відбудуться 25 травня 2014 року. За головне крісло країни боротимуться 23 кандидати. 

Loading...