На Донбасі терористи утримують у заручниках чотирьох людей

На Донбасі терористи утримують у заручниках чотирьох людей

У четвер український журналіст Сергій Лефтер був захоплений в полон в Слов’янську і в даний час утримується в підвалі будівлі міськуправління СБУ.

Джерело: Відомості

Бойовики протягом минулих двох діб захопили в полон, щонайменше, трьох осіб. Серед зниклих є журналіст, депутат міськради і співробітник центру радіочастот, також зник син місцевого громадського діяча, передають «Новости Донбасса». 

«На одній із вулиць Краматорська озброєні особи із застосуванням двох бронетранспортерів вчинили цинічне захоплення автомобіля, який належить Донецькій філії УДЦР і був обладнаний засобами для здійснення радіотехнічного контролю. Також в заручники потрапив співробітник філії Олександр З. За непідтвердженою інформацією, захоплення проводиться БТРами з російською символікою», — йдеться в повідомленні прес-центру Українського державного центру радіочастот.

Після захоплення автомобіль у супроводі бронетранспортерів відбув у невідомому напрямку, і зараз його місцезнаходження не відоме.

У той же день у Слов'янську Донецької області група невідомих напала на квартиру адвоката і громадського діяча Артура Стулікова, після чого зник його син, повідомляє видання «Зелений світ».

«Стуліков вважає, що напад на його квартиру є реалізацією погроз фізичної розправи, які раніше висловлювали на його адресу комуністи за його активну участь у мітингах на підтримку конституційного ладу в Україні та критичні публікації в Інтернеті про факти корупції та сепаратизму чиновників місцевого самоврядування в Слов'янську», — пише видання.

Крім того, в Горлівці Донецької області в той же день був викрадений депутат міської ради від партії «Батьківщина» Володимир Рибак, який раніше зірвав прапор «Донецької республіки» з будівлі міськради, встановленого там екстремістами.

Також нагадаємо, у четвер український журналіст Сергій Лефтер був захоплений в полон в Слов'янську і в даний час утримується в підвалі будівлі міськуправління СБУ. 

Loading...