Аваков: Під час штурму в Маріуполі загинули троє нападників

Аваков: Під час штурму в Маріуполі загинули троє нападників

За його словами, зараз СБУ разом з міліцією документують факти.

Джерело: Відомості

В ніч на четвер у Маріуполі невідомі особи штурмували військову частину. В результаті загинуло троє людей. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Маріуполь. Вночі, у відповідь на атаку на військову частину Національної гвардії в Маріуполі підрозділи МВС провели операцію з локалізації банди нападників, яких налічується близько 300 осіб. Після того, як військову частину нападники закидали запальними фугасами і коктейлями Молотова і відкрили вогонь по постовим — нацгвардійці відкрили попереджувальний вогонь. Потім, після попередження, відповідно до статуту — при повторі атаки — вогонь на ураження», — написав Аваков.

Також він повідомив, що спільними зусиллями озброєної міліції та Нацгвардії банда була розсіяна, в основному локалізована і роззброєна.

За його словами, зараз СБУ разом з міліцією документують факти.

«Операція триває. Спецпідрозділ МВС продовжує переслідування однієї зі збройних груп. На вулицях працюють патрулі міліції. Серед службовців МВС втрат немає. За попередніми даними серед нападників бойовиків — троє убитих, 13 поранених, 63 затриманих. Вилучено зброю. Засоби зв'язку та телефони російських операторів. Йде встановлення осіб затриманих нападників», — написав Аваков.

Loading...