Внаслідок штурму військової частини у Маріуполі є вбиті й поранені

Внаслідок штурму військової частини у Маріуполі є вбиті й поранені

Близько першої години ночі в Маріуполі розпочалася спільна операція спецпідрозділу СБУ «Альфа» та міліції.

Джерело: Відомості

Сьогодні вночі у Маріуполі після штурму військової частини ситуація в місті на певний час вийшла з-під контролю, за кілька годин збройні сутички траплялися біля міської лікарні № 3, а також поблизу одного з підземних переходів в центрі міста. 

Близько першої години ночі в Маріуполі розпочалася спільна операція спецпідрозділу СБУ «Альфа» та міліції. Правоохоронцям вдалося затримати щонайменше 10 осіб на вулиці Апатова, повідомляє портал 0629.com.ua.

Також, за попередньою інформацією, до Маріуполя з боку Стародубівки направляється кілька одиниць військової техніки.

Внаслідок штурму військової частини №3057 одна людина загинула, повідомив «Сайт міста Маріуполя» з посиланням на правоохоронців. Згідно з інформацією, загиблий був зі сторони людей, що штурмували військову частину.

Водночас поранено 12 осіб. У районі військової частини знеструмлені всі будинки. Рух транспорту перекритий.

За даними «Інформаційного спротиву», штурмували частину місцеві мешканці, які мають базову військову підготовку. А керував ними представник Головного розвідувального управлінні Генштабу ВС Росії.

На вулиці Апатова СБУ (Альфа) та міліція проводили спільну операцію. Станом на 00.54 в цьому районі знаходилося багато людей в повній екіпіровці та зі зброєю. 10 осіб лежали на землі обличчям вниз.

Крім того, була помічена пожежа в будівлі поряд з військовою частиною. Також згорів мікроавтобус.

00.59 Зі сторони Стародубівки їде військова техніка в напрямку Маріуполя.

01.31 ЗМІ повідомляють про 4 загиблих протягом останніх годин. Кількість поранених уточнюється.

Як відомо, у середу ввечері люди, які зібралися біля воріт військової частини №3057 в Маріуполі і вимагали від військових «поділитися зброєю», почали закидати частину коктейлями Молотова. У відповідь пролунали постріли. 

Loading...