Шахтарі Донбасу готові самостійно захищати свій край від сепаратистів

Влада і правоохоронні органи продемонстрували свою повну безпорадність і злочинну халатність.

Джерело: Відомості

Донецькі гірники, бачачи нерішучість влади, готові захищати регіон від терористів. Разом з ветеранами Чорнобиля вони звернулися до голови Верховної Ради, в.о. президента України Олександра Турчинова і прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка із зверненням, в якому заявили, що сепаратисти перейшли останню межу, передають «Новини Донбасу» у понеділок, 14 квітня.

«Події останніх днів явно показують, що сепаратисти, які є в реальності терористами, перейшли останню межу, після якої починається громадянська війна», — йдеться у зверненні Незалежної профспілки гірників Донбасу та Донецької обласної організації ВГО «Всеукраїнське об'єднання ветеранів Чорнобиля».

Крім того, вони вважають, що влада і правоохоронні органи продемонстрували свою повну безпорадність і злочинну халатність.

«Розперезалися екстремісти, почали захоплювати адміністративні будівлі, викрадати і використовувати зброю, у тому числі роздаючи її простим мітингувальникам. Її використання вже призвело до жертв, — підкреслюється в повідомленні. — Ми відповідально заявляємо, що центральна влада, яка фактично кинула Донбас напризволяще, не захистить наш регіон. Це зробимо ми. Ми готові стати на захист своєї Батьківщини, свого краю, своїх рідних і близьких заради нашого спільного майбутнього».

Під даним зверненням підписалися голова Незалежної профспілки гірників Донбасу Микола Волинко та голова Донецької обласної організації ВГО Всеукраїнське об'єднання ветеранів Чорнобиля Володимир Деркач.

Loading...