На Грушевського знову палять шини

У Києві на вулицю Грушевського вийшли близько півсотні осіб і підпалили дві шини в бочці.

Джерело: Відомості

Таку акцію мітингувальники влаштували на знак незгоди з новим урядом. Самооборона таким чином нагадує владі про своє існування і вимагає приїзду в.о. президента Олександра Турчинова, пише Gazeta.ua.

"Тут зібралися люди з самооборони Майдану, передова Грушевського. Запалили дві покришки, вони горять у бочці. Це щоб влада згадала, що ми є. Ми скинули попередніх. Якщо ця влада не в силах працювати, ми скинемо і її точно так само. Ситуація в країні, з Кримом, показує, що вони нічого не вміють робити, крім як ділити між собою крісла. Поки ми хочемо, щоб приїхав Турчинов", - заявив самооборонець Володимир Дмитрієв.

Найближчим часом на місце має прибути Андрій Парубій. Майданівців обурило те, що залишки барикади на Грушевського наказали прибрати, щоб звільнити проїзд до ресторану.

"Хотіли, щоб ми взагалі звідси все забрали. Приїжджають на "Бентлі", там нагорі якийсь грузинський ресторан. Хочуть туди проїхати. Ми відмовили".

Чоловік говорить, що зараз на місце потроху збираються люди з Майдану. Якими будуть подальші дії, протестувальники не кажуть, але йти з Грушевського поки не збираються.


 

Loading...