Кримська міліція проводить термінову нараду

Прапор України замінили триколором.

Джерело: Відомості

Будівлі Верховної ради і Ради міністрів Криму контролюються силами самооборони російськомовного населення. У цей час також в Сімферополь рухаються загони самооборони російськомовного населення. 

Тим часом у ГУМВС Криму проходить екстрена нарада керівництва республіканської міліції та МВС щодо розв'язання ситуації із захопленням озброєними людьми ВР АРК. Про це повідомили у МВС.

Як повідомили у міліції, наразі у кримському республіканському главку міліції проходить екстрена нарада, щоправда не повідомляється, хто саме бере у ній участь.

«Нарада проходить за участю посадовців найвищих рівнів МВС. Єдине, що можна наразі сказати, це те, що зловмисників, котрі захопили ВР Криму, кілька десятків. Вони вночі прорвалися до приміщення Ради, не представились, знешкодили охорону та зачинились і забарикадувались всередині приміщення. Про жертв чи поранених у результаті подій повідомлень немає. Можна припустити, що це проросійсько налаштовані активісти якоїсь організації. Ніяких вимог вони поки що не висували», — повідомили у МВС.

Нагадаємо, невідомі, які захопили парламент Криму та Раду міністрів, відмовилися від спілкування зі ЗМІ та підняли над ВР Криму російський прапор. 

Loading...