Активісти стримують виїзд на Київ силовиків у Львові, Одесі та Рівному

Активісти стримують виїзд на Київ силовиків у Львові, Одесі та Рівному

У Львові шукають людей для ранкової зміни для блокування виїзду бійців внутрішніх військ.

Джерело: Відомості

Станом на 7 ранку одесити стримували вояків на вулиці Промисловій, 22 і не давали їм вирушити до Києва. Ті вже були готові виїхати, але нині заблоковані, йдеться в соціальних мережах. 

У Львові за благеньким парканом заблокували бійців внутрішніх військ. Активісти самі збудували півметрову барикаду та чергують в машинах у провулках поблизу вулиці Рубчака-Тролейбусної та коло церкви святого Володимира. Вранці небайдужі львів’яни чекають на підтримку.

У Рівному громадські активісти заблокували автобус з «беркутівцями», які мали їхати в Київ. Їх не випускають з території місцевої бази беркутівців на Віденській, 5. Виїзд автобусу силовиків зупинили через те, що машини активістів різко «зламалися».

Місцеві жителі закликають спецпризначенців не їхати до Києва. Проте пізніше через Рівне вдалося приїхати двом автобусам тернопільського «Беркуту». Рівненські активісти не встигли перекрити їм дорогу і автобуси поїхали далі на Київ. Тому активістів у Житомирі закликали прокинутися і зупинити «беркутівців».

Тим часом журналіст Денис Казанський на власній сторінці у Facebook повідомив про те, що із Донецька до Києва виїхала колона автобусів із «Беркутом». Цю інформацію він називає достовірною. Він вважає, що протестувальникам теж знадобиться підмога. 

Loading...